Bijbel Doe Dagen 2021 (4 t/m 12 jaar)

Superleuk dat je mee wilt doen met de activiteiten van de Bijbel Doe Dagen! Dit jaar kun je meedoen met de speurtocht op zondag 17 oktober en is er elke dag van zondag t/m maandag een aflevering van BDD TV. Haal op de locatie van de speurtocht ook gelijk de verrassingsdoos op met leuke dingen om thuis mee aan de slag te gaan. Het thema voor dit jaar is: 'Spring mee!'

Let op:

  • BDD TV start op zondag 17 oktober om 10:00 uur via youtube.com/arkrank.
  • BDD speurtocht wordt gehouden bij het volkstuincomplex 'De Amateur' Populierenlaan 227D in Krimpen aan den IJssel, hier kun je tussen 13:00 - 16:30 uur als gezin de speurtocht doen en de BDD verrassingsdoos ophalen.
  • Er is 1 verrassingsdoos per gezin.

Kun je niet naar de speurtocht komen, maar wil jij ook graag zo'n verrassingsdoos? Stuur dan een email met je adres naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen we dat er ook een verrassingsdoos bij jou gebracht wordt!

 

Wat gaan we allemaal doen?!

~~BDD TV~~

Kijk van zondag t/m woensdag om 10:00 uur naar BDD TV via youtube.com/arkrank met elke dag vrolijke liederen van de band, spannend toneelstuk met uitvinder WiZZyKiD en leuke opdrachten uit de verrassingsdoos!

 

~~BDD Speurtocht~~ 

Kom op zondag 17 oktober tussen 13:00 - 16:30 uur naar het volkstuincomplex De Amateur, Populierenlaan 227d in Krimpen aan den IJssel. Doe als gezin, met je opa of oma, buurvrouw of buurman, vriendjes en vriendinnetjes mee met de speurtocht en haal hier ook gelijk de verrassingsdoos op! Er ligt per gezin een verrassingsdoos klaar.

De speurtocht is doorlopend, je kunt op elk moment beginnen en zelf bepalen op welk tijdstip tussen 13:00 en 16:30 uur het beste uitkomt. 

Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een ouder.

 

~~BDD Verrassingsdoos voor maandag, dinsdag en woensdag~~ 

In de verrassingsdoos zitten leuke dingen om thuis mee aan de slag te gaan. Elke dag is iets leuks uit de verrassingsdoos te zien op de BDD TV. We zijn natuurlijk heel benieuwd hoe je thuis aan de slag gaat, dus mail ons jouw actiefoto’s naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina van de laatste updates.
Let op: Er komt een inlogscherm naar voren maar wanneer je rechtsonder op 'niet nu' klikt, kun je ook zonder Facebook-account alles zien.

 

Vragen?
Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.

 

 

Tags: inschrijven, , kinderen, , Bijbel Doe Dagen, , herfstvakantie,