Bijbel Doe Dagen 2020 (4 t/m 12 jaar)

Superleuk dat je mee wilt doen met de activiteiten van de Bijbel Doe Dagen! Op zondag 18 oktober organiseert de Bijbel Doe Dagen een online kinderdienst en kun je thuis aan de slag met alle leuke dingen in de goodie bag. Het thema voor dit jaar is: 'Weet je?'

De online BDD kinderdienst is thuis live te volgen via youtube.com/arkrank.

Wat gaan we allemaal doen?!

~~Ochtend~~

Kinderdienst 10:00 - 11:00 uur Kijk mee met de livestream youtube.com/arkrank.

~~Middag~~

Goodie bag voor maandag, dinsdag en woensdag

In de goodiebag zitten opdrachten en proefjes om op maandag, dinsdag en woensdag thuis met elkaar aan de slag te gaan. Ook zullen er die dagen op de Facebookpagina van de BDD filmpjes met uitleg en proefjes online gezet worden. Let op: Er komt een inlogscherm naar voren maar wanneer je rechtsonder op 'niet nu' klikt, kun je ook zonder Facebook-account alles zien.

Kinderen die vorig jaar op de Bijbel Doe Dagen zijn geweest ontvangen op zondagmiddag een goodie bag met heel veel leuke dingen om thuis te doen!

Was jij vorig jaar niet op de Bijbel Doe Dagen en wil jij ook deze leuke goodie bag? Stuur dan een email met je adres naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen we dat er ook een goodie bag voor jou gemaakt wordt!


Vragen?

Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.

 

 

Over de Bijbel Doe Dagen

Leuk dat je meer wilt weten over de Bijbel Doe Dagen! De Bijbel Doe Dagen zijn gestart in 1995 door een aantal moeders die iets voor hun kinderen wilden doen in de herfstvakantie. Inmiddels zijn we meer dan 20 jaar verder en nog steeds zijn de Bijbel Doe Dagen ieder jaar een feest voor kinderen én medewerkers!

De Bijbel Doe Dagen zijn er voor alle kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Elk jaar staat er weer een ander thema centraal met steeds terugkomende elementen. Zoals veel zingen, leuke muziek en een spannend toneelstuk! Na het gezamenlijke gedeelte in de grote zaal gaan de kinderen uiteen per leeftijdscategorie en krijgen ze op hun eigen niveau het verhaal te horen. Daarna gaan ze aan de slag met een leuk knutselwerk, sport en spel of een leuke workshop. Aan het einde van de ochtend komt iedereen weer terug in de grote zaal en sluiten we de dag gezamenlijk af.

Natuurlijk mogen ouders eventjes mee de grote zaal in en meegenieten van de muziek en het toneelstuk. Wil je langer blijven? Meld je dan aan als medewerker!

Tijdens de Bijbel Doe Dagen staat de Bijbel centraal. De boodschap van de Bijbel is dat God van mensen houdt. Deze boodschap klinkt ook door in de muziek, vertellingen en het toneelstuk. Hij houdt van jou!

Wil je meer weten over de Bijbel Doe Dagen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs in de herfstvakantie van zondag t/m woensdag in de Ark, Burgemeester Aalberslaan 41 in Krimpen aan den IJssel.

BDD Facebook

Facebook

Natuurlijk wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de BDD, dus volg ons op Facebook!

Na afloop van de Bijbel Doe Dagen kunnen jij en je familie nog nagenieten van de fotoreportages die op Facebook geplaatst gaan worden.

 

Foto's voorgaande jaren

Grote zaal

BDD band